25 Şubat 2013 Pazartesi

Soyak Evostar nerede? Nasıl gidilir?


Soyak Yapı tarafından inşa edilen Soyak Evostar projesi İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Halkalı'da inşa ediliyor. 


Altınşehir İstanbul Caddesi'nde yükselen Soyak Evostar projesi, Atatürk Havalimanı'na , basın ekspres yoluna, Bosphorus City'ye Avrupa Konutları'na, Soyak Olympiakent'e ve Soyak Park Aparts'a çok yakın mesafelerde yer alıyor.


Soyak Evostar'a nasıl gidilir?


TEM'den gelirken;


TEM otoyolunun her iki yönünden de Havaalanı tabelaları takip edilerek Basın Ekpres yoluna ulaşılır, yoldaki ilk sapak olan Halkalı-İkitelli sapağından girilir. Atakent 2.-3. Etap tabelasını tabelasını takip ederek yol boyunca düz devam ediniz. Trafik ışıklarını geçtikten sonraki Gümrük ve Nükleer Araştırma Merkezi takip ederek Soyak Olympiakent projesinin site girişine ulaşılır. Soyak Olympiakent projesinin site girişinden itibaren 4. cadde üzerinden devam edilir. Atakent-Bahçeşehir tabelasından sağa dönülerek Soyak Evostar satış ofisine ulaşılır.


E-5'ten gelirken;


E5 otoyolunun her iki yönünden de, TEM'e bağlantı yolu olan Basın Ekpres yoluna girilir. Hürriyet Gazetesinin binası geçildikten sonra ilk çıkış olan Halkalı-İkitelli sapağından girilir. Atakent 2.-3. Etap tabelasını takip ederek yol boyunca düz devam ediniz. Trafik ışıklarını geçtikten sonraki Gümrük ve Nükleer Araştırma Merkezi takip ederek Soyak Olympiakent projesinin site girişine ulaşılır. Soyak Olympiakent projesinin site girişinden itibaren 4. cadde üzerinden devam edilir. Atakent-Bahçeşehir tabelasından sağa dönülerek Soyak Evostar satış ofisine ulaşılır.


Halkalı'da inşa edilen Soyak Evostar projesinde; 1+1, 2+1, 3+1, 2+1 dubleks ve 3+1 dubleks konutlar yer alıyor.


Projede; koşu ve yürüyüş parkurları, fitnes merkezi, sauna, yüzme havuzu ve güneşlenme terasları gibi sosyal olanaklar yer alıyor.


Altınşehir İstanbul Caddesi Küçükçekmece / İstanbul


444 0 795

www.soyak.com.tr


Melek GÜNER/Konuttimes.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder